Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKN 少年壮志不抽烟
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Jilie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xiangdong neemt de hoekschop. Fenjin maakt een snoekduik en kopt de bal. Huisheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 少年壮志不抽烟 1:0

14e minuut.
Feihu probeert naar een medespeler te passen. Tiancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiancheng geeft een lange en hoge pass. Fenjin rent richting de bal. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xianhu trapt de bal weg. Shengzhen kopt de bal weg. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Fan de bal. Baidu is nu in balbezit. Fan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Feihu verovert de bal door een tackle van achteren. Feihu probeert naar een medespeler te passen. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 少年壮志不抽烟 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 42%, 少年壮志不抽烟 58%.
AKN - 少年壮志不抽烟 2:0

49e minuut.
Feihu heeft problemen om de bal te vangen. Yaowu rent richting de bal. Jingbo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jingbo krijgt een gele kaart. Yaowu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guozhang neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Guozhang heeft problemen om de bal te vangen. Guozhang draait met de bal, schiet en ... Pingfeng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Shaogong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiangdong met een snelle inworp. Baidu rent richting de bal. Baidu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Qingyun rent richting de bal. Guozhang onderschept slim de pass. Guozhang probeert naar een medespeler te passen. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 少年壮志不抽烟 2:1

59e minuut.
Fan rent richting de bal. Baidu verovert de bal door een tackle van achteren. Baidu passt de bal met de wreef. Fenjin rent richting de bal. Fenjin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baidu is nu in balbezit. Baidu geeft de bal voor. Klungelig pakt Tiancheng de bal. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Shaogong geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shengzhen de bal onder controle te krijgen. Qingyun maakt een afschuwelijke overtreding. Qingyun krijgt een gele kaart. Shengzhen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shengzhen kan niet meer verder spelen. Mengqi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Qingyun probeert naar een medespeler te passen. Baidu rent richting de bal. Baidu passt de bal met de wreef. Fenjin rent richting de bal. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Shaogong passt de bal zonder na te denken. Jingrun probeert naar een medespeler te passen. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin draait met de bal, schiet en ... Pingfeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKN - 少年壮志不抽烟 2:2

76e minuut.
Guozhang rent richting de bal. Guozhang met een sublieme pass. Fanlin rent richting de bal. Fanlin draait met de bal, schiet en ... Pingfeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 少年壮志不抽烟 2:3

87e minuut.
Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jingrun. Jingrun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 44%, 少年壮志不抽烟 56%.
AKN - 少年壮志不抽烟 2:3