Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red FC 少年壮志不抽烟
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Guozhang speelt de bal door. Yaowu rent richting de bal. Gangqiang begaat een overtreding. Gangqiang krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Yaowu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fan met een snel genomen vrije trap. Fengliang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yanming de bal onder controle te krijgen. Guozhang is nu in balbezit. Guozhang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zhengchun is nu in balbezit. Zhengchun speelt de bal door. Xilai rent richting de bal. Xilai schiet op doel. Huisheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red FC - 少年壮志不抽烟 1:0

14e minuut.
Daar is Fan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanming is nu in balbezit. Fan begaat een overtreding. Fan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Yanming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daji verovert de bal door een tackle van achteren. Daji speelt de bal door. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red FC - 少年壮志不抽烟 1:1

31e minuut.
Yanming geeft een lange en hoge pass. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun geeft een lange en hoge pass. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Guangquan is nu in balbezit. Shaogong is nu in balbezit. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Daar is Xilai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xilai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang probeert naar een medespeler te passen. Wuwen rent richting de bal. Fanlin onderschept slim de pass. Fanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red FC - 少年壮志不抽烟 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red FC 41%, 少年壮志不抽烟 59%.
Red FC - 少年壮志不抽烟 1:2

59e minuut.
Fengliang geeft de bal voor. Inworp. Shaogong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shengzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengzhen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daji kopt de bal weg. Xiaolong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fan. Fan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Zhaojun speelt de bal door. Daar is Daji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchun rent richting de bal. Zhengchun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daji rent richting de bal. Zhengchun verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchun geeft een lange en hoge pass. Xilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Zhengchun bereikt de bal nog maar net als eerste. Daji begaat een overtreding. Zhengchun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanming komt bij de bal en schiet. Huisheng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red FC 47%, 少年壮志不抽烟 53%.
Red FC - 少年壮志不抽烟 1:2