Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simber LY Trust FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Zhenshuo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baolong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jingyuan geeft de bal voor. Daar is Jianshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianshi met een sublieme pass. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tianshuo kan de bal niet met de borst controleren. Fenghui verovert de bal door een tackle van achteren. Fenghui probeert naar een medespeler te passen. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Xiaobai is nu in balbezit. Fenghui is nu in balbezit. Fenghui passt de bal in één keer door. Jingbo rent richting de bal. Jingbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fengjiao onderschept slim de pass. Wenyuan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fengjiao. Fengjiao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 47%, LY Trust FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simber - LY Trust FC 0:0

59e minuut.
Fudong onderschept slim de pass. Fudong geeft een lange en hoge pass. Daar is Minghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daming rent richting de bal. Daming geeft de bal voor. Tianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenghui verovert de bal door een tackle van achteren. Fenghui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 56%, LY Trust FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simber - LY Trust FC 0:0