Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inventors 暖树猩猩
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Longqiang geeft een hoge lob. Xiaohan kopt de bal weg. Klungelig pakt Juingyu de bal. Yimin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yimin schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Zhengfu is nu in balbezit. Zhengfu speelt de bal door. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang schiet op doel. Liangyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventors - 暖树猩猩 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 47%, 暖树猩猩 53%.
FC Inventors - 暖树猩猩 0:1

50e minuut.
Yanshu geeft een hoge lob. Zhong`ai controleert de bal met de borst. Zhong`ai passt de bal in één keer door. Deyong rent richting de bal. Deyong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zhao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhifu met de inworp. Yimin kan de bal niet met de borst controleren. Yimin haalt uit met een fantastische trap. Risheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Inventors - 暖树猩猩 1:1

63e minuut.
Jinbang probeert naar een medespeler te passen. Kao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kao probeert naar een medespeler te passen. Yimin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yimin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zhifu probeert naar een medespeler te passen. Kao rent richting de bal. Kao passt de bal zonder na te denken. Deyong rent richting de bal. Deyong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventors - 暖树猩猩 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 34%, 暖树猩猩 66%.
FC Inventors - 暖树猩猩 2:1