Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigMoney AKN
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 22.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
tragisch Verdedigen slecht


5e minuut.
Huaixin is nu in balbezit. Baidu rent richting de bal. Baidu passt de bal zonder na te denken. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin haalt uit met een fantastische trap. Hongri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Jiongming passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lifen de bal. Fenjin is nu in balbezit. Baidu is nu in balbezit. Baidu schiet op doel. Hongri bokst de bal weg.

14e minuut.
Lifen controleert de bal met de borst. Baidu is nu in balbezit. Baidu met een sublieme pass. Fenjin rent richting de bal. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigMoney - AKN 0:1

18e minuut.
Lifen kopt de bal weg. Daar is Qingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baidu probeert naar een medespeler te passen. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tiancheng geeft een hoge lob. Xuegong is nu in balbezit. Xuegong passt de bal met de wreef. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Feiliang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiancheng met de inworp. Baidu is nu in balbezit. Baidu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 65%, AKN 35%.
BigMoney - AKN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 67%, AKN 33%.
BigMoney - AKN 0:1