Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少年壮志不抽烟 Simber
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Shoufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu maakt een afschuwelijke overtreding. Shoufu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Guozhang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guozhang kan niet meer verder spelen. Deyong komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jingrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun probeert naar een medespeler te passen. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. Minghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shengzhen neemt de hoekschop. Daar is Fan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - Simber 1:0

38e minuut.
Jingbo onderschept slim de pass. Jingbo passt de bal met de wreef. Daar is Fenghui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fanlin passt de bal zonder na te denken. Shengzhen rent richting de bal. Shengzhen met een sublieme pass. Daar is Deyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 40%, Simber 60%.
少年壮志不抽烟 - Simber 1:0

62e minuut.
Daji speelt de bal door. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin passt de bal zonder na te denken. Deyong is nu in balbezit. Deyong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Daming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fan is nu in balbezit. Fenghui onderschept slim de pass. Fenghui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiming onderschept slim de pass. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Haiming rent richting de bal. Jingbo onderschept slim de pass. Jingbo met een sublieme pass. Fenghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenghui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 65%, Simber 35%.
少年壮志不抽烟 - Simber 1:0