Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKN 暖树猩猩
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Yalong met een snelle inworp. Jinbang met een sublieme pass. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyong rent richting de bal. Jianyong schiet op doel. Pingfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 暖树猩猩 0:1

9e minuut.
Qingyun met een sublieme pass. Baidu controleert de bal met de borst. Baidu probeert naar een medespeler te passen. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jianyong passt de bal in één keer door. Jingbo is nu in balbezit. Baidu verovert de bal door een tackle van achteren. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - 暖树猩猩 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiongming met een snelle inworp. Feihu met een sublieme pass. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tiancheng is nu in balbezit. Babi onderschept slim de pass. Babi geeft een lange en hoge pass. Baidu rent richting de bal. Baidu draait met de bal, schiet en ... Risheng bokst de bal weg.

38e minuut.
Qingyun met een snelle inworp. Xiangdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangdong geeft de bal voor. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 46%, 暖树猩猩 54%.
AKN - 暖树猩猩 0:2

60e minuut.
Juingyu onderschept slim de pass. Juingyu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babi de bal. Baidu rent richting de bal. Baidu haalt uit met een fantastische trap. Risheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Qingyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Weihua is nu in balbezit. Qingyun begaat een overtreding. Weihua moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Weihua kan niet meer verder spelen. Fudong komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zhiyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhao de bal. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baidu onderschept slim de pass. Baidu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zhiyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Qingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Qingyun passt de bal met de wreef. Baidu is nu in balbezit. Fenjin rent richting de bal. Fenjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 45%, 暖树猩猩 55%.
AKN - 暖树猩猩 0:2