Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المدربالافضل elazhary
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Klungelig pakt Kamil de bal. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Abd Rabo is nu in balbezit. Abd Rabo haalt uit met een fantastische trap. El-Basha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
المدربالافضل - elazhary 0:1

9e minuut.
Mujahid speelt de bal door. Isa heeft problemen om de bal te vangen. Abd Rabo is nu in balbezit. Abd Rabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nasir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muhanned komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamil rent richting de bal. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ... El-Basha bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Muhanned, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasser Rayan rent richting de bal. Yasser Rayan probeert naar een medespeler te passen. Mujahid rent richting de bal. Mujahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المدربالافضل 72%, elazhary 28%.
المدربالافضل - elazhary 0:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nasr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd Rabo is nu in balbezit. Abd Rabo geeft een hoge lob. Yasir maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ragheb geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mahmud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd Rabo is nu in balbezit. Abd Rabo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nasr is nu in balbezit. Nasr passt de bal met de wreef. Gohar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil rent richting de bal. Kamil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المدربالافضل 61%, elazhary 39%.
المدربالافضل - elazhary 0:1