Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ชาวนา ยูไนเ aonza utd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aoguo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Na Nakhon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kangmin. Kangmin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Khachomprasart met een sublieme pass. Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul passt de bal in één keer door. Hirunkamol rent richting de bal. Hirunkamol schiet op doel. Sinklud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hirunkamol schiet op doel. Doeltrap. Dumrongchaitum met een harde bal richting middenveld. Jia-Jun is nu in balbezit. Jia-Jun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kaenchan is nu in balbezit. Rattanawongsakul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaenchan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaenchan met een snel genomen vrije trap. Daar is Thongkum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kangmin speelt de bal door. Sathai-Chusri rent richting de bal. Daohua rent richting de bal. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rattanawongsakul probeert naar een medespeler te passen. Hirunkamol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siew. Siew krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Baifeng rent richting de bal. Daohua verovert de bal door een tackle van achteren. Chao Fah maakt een afschuwelijke overtreding. Chao Fah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Klungelig pakt Siew de bal. Rattanawongsakul verovert de bal door een tackle van achteren. Rattanawongsakul passt de bal met de wreef. Hirunkamol rent richting de bal. Hirunkamol draait met de bal, schiet en ... Sinklud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dumrongchaitum de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ชาวนา ยูไนเ - aonza utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 48%, aonza utd 52%.
ชาวนา ยูไนเ - aonza utd 0:1

51e minuut.
Siew speelt de bal door. Dunsatit is nu in balbezit. Dunsatit met een sublieme pass. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Khachomprasart speelt de bal door. Rattanawongsakul is nu in balbezit. Rattanawongsakul passt de bal met de wreef. Hirunkamol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirunkamol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ชาวนา ยูไนเ - aonza utd 0:2

64e minuut.
Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan speelt de bal door. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ชาวนา ยูไนเ - aonza utd 1:2

68e minuut.
Jia-Jun onderschept slim de pass. Jia-Jun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sukosol de bal. Hirunkamol is nu in balbezit. Hirunkamol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jia-Jun is nu in balbezit. Boriban onderschept slim de pass. Boriban probeert naar een medespeler te passen. Daohua rent richting de bal. Daohua draait met de bal, schiet en ... bin Shariffuddin bokst de bal weg.

74e minuut.
Thongkum geeft een hoge lob. Kangmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng begaat een overtreding. Baifeng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 41%, aonza utd 59%.
ชาวนา ยูไนเ - aonza utd 1:2