Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aonza utd ชาวนา ยูไนเ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Rattanawongsakul onderschept slim de pass. Rattanawongsakul speelt de bal door. Dumrongchaitum is nu in balbezit. Hirunkamol onderschept slim de pass. Hirunkamol schiet op doel. Sinklud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aonza utd - ชาวนา ยูไนเ 1:0

12e minuut.
Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan geeft een hoge lob. Baifeng rent richting de bal. Sathai-Chusri verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rattanawongsakul verovert de bal door een tackle van achteren. Rattanawongsakul passt de bal zonder na te denken. Hirunkamol rent richting de bal. Hirunkamol draait met de bal, schiet en ... Jia-Jun kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Kaenchan de bal. Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul probeert naar een medespeler te passen. Hirunkamol is nu in balbezit. Hirunkamol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Baifeng is nu in balbezit. Chusri onderschept slim de pass. Chusri geeft een hoge lob. Daohua is nu in balbezit. Daohua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Boriban geeft de bal voor. Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng met een sublieme pass. Dunsatit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunsatit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aonza utd 43%, ชาวนา ยูไนเ 57%.
aonza utd - ชาวนา ยูไนเ 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Taepanich de bal. Chusri probeert naar een medespeler te passen. Sathai-Chusri probeert naar een medespeler te passen. Daohua rent richting de bal. Daohua schiet op doel. bin Shariffuddin bokst de bal weg.

53e minuut.
Chao Fah geeft de bal voor. Inworp. Boriban met de inworp. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dunsatit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunsatit geeft een hoge lob. Taepanich probeert de bal aan de voet te houden. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wannapiromkul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krajangsai komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Boriban met een snelle inworp. Sathai-Chusri geeft een lange en hoge pass. Daohua is nu in balbezit. Daohua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aonza utd 64%, ชาวนา ยูไนเ 36%.
aonza utd - ชาวนา ยูไนเ 1:0