Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
์Nackky Team boy345
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Suparman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukosol is nu in balbezit. Punrawee begaat een overtreding. Punrawee krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kitsuwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anekwittaya de bal. Baifu speelt de bal door. Chan rent richting de bal. Chan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - boy345 0:1

21e minuut.
Suparman heeft problemen om de bal te vangen. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol is nu in balbezit. Sukosol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tongsukkaew rent richting de bal. Cunnan onderschept slim de pass. Punrawee met een sublieme pass. Chan is nu in balbezit. Chan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 51%, boy345 49%.
์Nackky Team - boy345 0:1

68e minuut.
Daar is Kitsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukosol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol passt de bal in één keer door. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Theerakul geeft een lange en hoge pass. Dongjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongjia passt de bal in één keer door. Punrawee is nu in balbezit. Punrawee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee onderschept slim de pass. Punrawee speelt de bal door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - boy345 0:2

88e minuut.
Anekwittaya geeft de bal voor. Theerakul heeft problemen om de bal te vangen. Cunnan speelt de bal door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 50%, boy345 50%.
์Nackky Team - boy345 0:2