Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anan pattarachai1133
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch speelt de bal door. Pengsapha bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sinklud is nu in balbezit. Sinklud geeft een hoge lob. Daar is Shoou-Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoou-Yu haalt uit met een fantastische trap. Charoensabmahk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anan - pattarachai1133 0:1

26e minuut.
Shoou-Yu is nu in balbezit. Rakdetch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shoou-Yu. Shoou-Yu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Maneerin probeert de bal met de borst te controleren. Beihua is nu in balbezit. Beihua passt de bal met de wreef. Baifan is nu in balbezit. Baifan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Beihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Na Nakhon. Beihua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aoguo komt bij de bal en schiet. Daohua kopt de bal weg. Charoensabmahk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 58%, pattarachai1133 42%.
anan - pattarachai1133 0:1

48e minuut.
Nimitbunnasarn geeft de bal voor. Inworp. Rakdee met een snelle inworp. Beihua is nu in balbezit. Beihua schiet op doel. Charoensabmahk bokst de bal weg.

70e minuut.
Shoou-Yu geeft een lange en hoge pass. Manatyothin rent richting de bal. Met opzet legt Beihua zijn tegenspeler op de grond. Beihua krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pengsapha heeft problemen om de bal te vangen. Dingfu is nu in balbezit. Pengsapha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dingfu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dingfu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 47%, pattarachai1133 53%.
anan - pattarachai1133 0:1