Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boy345 ชาวนา ยูไนเ
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Chan is nu in balbezit. Siew is nu in balbezit. Chan begaat een overtreding. Chan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Theerakul is nu in balbezit. Theerakul probeert naar een medespeler te passen. Guanzheng speelt de bal door. Chan is nu in balbezit. Chan haalt uit met een fantastische trap. Sinklud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sathai-Chusri speelt de bal door. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanzheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guanzheng krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boonprom trapt de bal weg. Kaenchan kopt de bal weg. Daohua is nu in balbezit. Daohua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 64%, ชาวนา ยูไนเ 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boy345 - ชาวนา ยูไนเ 0:0

46e minuut.
Guanzheng is nu in balbezit. Guanzheng speelt de bal door. Dongjia speelt de bal door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - ชาวนา ยูไนเ 1:0

49e minuut.
Boriban rent richting de bal. Boriban geeft een lange en hoge pass. Boonprom heeft problemen om de bal te vangen. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dongjia rent richting de bal. Dongjia probeert naar een medespeler te passen. Theerakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boy345 - ชาวนา ยูไนเ 1:1

51e minuut.
Kaenchan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chusri komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siew met een snelle inworp. Kangmin speelt de bal door. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kulthong trapt de bal weg. Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kangmin. Kangmin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cunnan kopt de bal weg. Guanzheng rent richting de bal. Guanzheng passt de bal met de wreef. Chan rent richting de bal. Chan schiet op doel. Sinklud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Guanzheng met een sublieme pass. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumrongchaitum is nu in balbezit. Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Kangmin probeert naar een medespeler te passen. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri passt de bal in één keer door. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - ชาวนา ยูไนเ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 50%, ชาวนา ยูไนเ 50%.
boy345 - ชาวนา ยูไนเ 1:2