Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ชาวนา ยูไนเ boy345
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Kulthong trapt de bal weg. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri speelt de bal door. Daohua rent richting de bal. Daohua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cunnan onderschept slim de pass. Kangmin is nu in balbezit. Cunnan rent richting de bal. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sukosol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dongjia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Kaenchan is nu in balbezit. Punrawee onderschept slim de pass. Punrawee geeft de bal voor. Sukosol heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ชาวนา ยูไนเ - boy345 0:1

30e minuut.
Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan geeft een hoge lob. Rojjaroen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daohua de bal. Daohua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rojjaroen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boriban met een snelle inworp. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kaenchan geeft een lange en hoge pass. Boonprom heeft problemen om de bal te vangen. Daohua rent richting de bal. Daohua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ชาวนา ยูไนเ - boy345 1:1

41e minuut.
Daohua rent richting de bal. Daohua passt de bal zonder na te denken. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua is nu in balbezit. Daohua haalt uit met een fantastische trap. Kulthong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 40%, boy345 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ชาวนา ยูไนเ - boy345 1:1

53e minuut.
Boonprom geeft een lange en hoge pass. Baifu is nu in balbezit. Siew begaat een overtreding. Siew krijgt een gele kaart. Baifu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baifu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sinklud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kangmin met een sublieme pass. Theerakul heeft problemen om de bal te vangen. Theerakul met een sublieme pass. Baifu is nu in balbezit. Baifu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kangmin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chusri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Siew geeft de bal voor. Daohua rent richting de bal. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 53%, boy345 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ชาวนา ยูไนเ - boy345 1:1