Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
์Nackky Team ชาวนา ยูไนเ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pengsapha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengsapha begaat een overtreding. Pengsapha krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Singhakraipop probeert naar een medespeler te passen. Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongsukkaew met een sublieme pass. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - ชาวนา ยูไนเ 1:0

23e minuut.
Anekwittaya passt de bal met de wreef. Tongsukkaew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daohua is nu in balbezit. Daohua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
์Nackky Team - ชาวนา ยูไนเ 1:1

28e minuut.
Singhakraipop rent richting de bal. Sathai-Chusri verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri speelt de bal door. Daohua is nu in balbezit. Daohua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 71%, ชาวนา ยูไนเ 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
์Nackky Team - ชาวนา ยูไนเ 1:1

67e minuut.
Kangmin is nu in balbezit. Suparman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kangmin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kangmin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thanapaiboon controleert de bal met de borst. Daohua verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - ชาวนา ยูไนเ 1:2

77e minuut.
Boontupthai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengsapha is nu in balbezit. Pengsapha probeert naar een medespeler te passen. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman haalt uit met een fantastische trap. Sinklud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 50%, ชาวนา ยูไนเ 50%.
์Nackky Team - ชาวนา ยูไนเ 1:2