Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aonza utd boy345
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Boonprom rent richting de bal. Boonprom geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jia-Jun met een snelle inworp. Rattanawongsakul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aoguo met de inworp. Baifeng rent richting de bal. Baifeng passt de bal zonder na te denken. Dongjia rent richting de bal. Dongjia geeft een lange en hoge pass. bin Shariffuddin bokst de bal weg.

25e minuut.
Chan draait met de bal, schiet en ... Thongkum kopt de bal weg. Khachomprasart heeft problemen om de bal te vangen. Chan rent richting de bal. Chan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na Nakhon geeft een lange en hoge pass. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart geeft een lange en hoge pass. Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul draait met de bal, schiet en ... Kulthong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aonza utd - boy345 1:0

36e minuut.
Rattanawongsakul passt de bal met de wreef. Daar is Theerakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theerakul met een sublieme pass. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aonza utd - boy345 1:1

40e minuut.
Theerakul rent richting de bal. Na Nakhon onderschept slim de pass. Na Nakhon speelt de bal door. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aonza utd 33%, boy345 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aonza utd - boy345 1:1

47e minuut.
Khachomprasart probeert naar een medespeler te passen. Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon geeft de bal voor. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baifeng kopt de bal weg. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart passt de bal zonder na te denken. Chan heeft problemen om de bal te vangen. Chan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aonza utd - boy345 1:2

62e minuut.
Klungelig pakt Onpakddee de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Na Nakhon met een snelle inworp. Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Baifeng passt de bal zonder na te denken. Na Nakhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Na Nakhon raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baifeng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Doeltrap. Kulthong met een harde bal richting middenveld. Daar is Kitsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattanawongsakul is nu in balbezit. Rattanawongsakul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Theerakul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charoensabmahk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Na Nakhon onderschept slim de pass. Na Nakhon geeft een lange en hoge pass. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aonza utd 39%, boy345 61%.
aonza utd - boy345 1:2