Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boy345 aonza utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Dongjia passt de bal zonder na te denken. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee probeert naar een medespeler te passen. Chan rent richting de bal. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - aonza utd 1:0

36e minuut.
Thongkum probeert naar een medespeler te passen. Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan rent richting de bal. Chan draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Theerakul rent richting de bal. Baifeng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theerakul. Theerakul krijgt een gele kaart. Baifeng raakt geblesseerd tijdens het duel. Thongkum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirunkamol is nu in balbezit. Hirunkamol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Dongjia de bal. Dongjia geeft een hoge lob. Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Thongkum met een sublieme pass. Hirunkamol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boonprom de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 47%, aonza utd 53%.
boy345 - aonza utd 1:0

51e minuut.
Punrawee passt de bal in één keer door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Punrawee geeft de bal voor. Chan is nu in balbezit. Chan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Theerakul kopt de bal weg. Punrawee rent richting de bal. Punrawee met een sublieme pass. Chan rent richting de bal. Chan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cunnan onderschept slim de pass. Cunnan geeft de bal voor. Taweepaiboon is nu in balbezit. Punrawee onderschept slim de pass. Punrawee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cunnan geeft een hoge lob. Baifu is nu in balbezit. Baifu met een sublieme pass. Punrawee is nu in balbezit. Punrawee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 44%, aonza utd 56%.
boy345 - aonza utd 1:0