Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anan ใาง
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Rattanapaisarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui verovert de bal door een tackle van achteren. Chenggui speelt de bal door. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Charoensabmahk met een harde bal richting middenveld. Maneerin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suwannakeeree de bal. Suwannakeeree schiet op doel. Mani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jindamai is nu in balbezit. Manatyothin rent richting de bal. Jindamai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jindamai krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Punrawee rent richting de bal. Charoensabmahk onderschept slim de pass. Charoensabmahk passt de bal met de wreef. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kroeaseang probeert naar een medespeler te passen. Manatyothin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chenggui. Chenggui krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chenggui passt de bal met de wreef. Uthaisang rent richting de bal. Manatyothin rent richting de bal. Uthaisang verovert de bal door een tackle van achteren. Uthaisang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 54%, ใาง 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anan - ใาง 0:0

51e minuut.
Chunli geeft een hoge lob. Inworp. Dingfu met de inworp. Maneerin rent richting de bal. Maneerin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rakdetch passt de bal met de wreef. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindamai begaat een overtreding. Jindamai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Suwannakeeree raakt geblesseerd tijdens het duel. Rattanapaisarn met een snel genomen vrije trap. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree schiet op doel. Mani bokst de bal weg.

83e minuut.
Na Nakhon speelt de bal door. Dingfu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Punrawee. Dingfu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dingfu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 48%, ใาง 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anan - ใาง 0:0