Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ใาง anan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Kiam-Woon kopt de bal weg. Maneerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneerin met een sublieme pass. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Punrawee neemt de hoekschop. Rakdetch heeft problemen om de bal te vangen. Chenggui rent richting de bal. Chenggui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rakdetch met een sublieme pass. Maneerin rent richting de bal. Maneerin passt de bal zonder na te denken. Suwannakeeree heeft problemen om de bal te vangen. Suwannakeeree schiet op doel. Mani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - anan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 51%, anan 49%.
ใาง - anan 0:1

53e minuut.
Kroeaseang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenggui is nu in balbezit. Rakdetch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rakdetch krijgt een gele kaart. Chenggui raakt geblesseerd tijdens het duel. Chenggui kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Charoensabmahk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ใาง - anan 1:1

63e minuut.
Dingfu is nu in balbezit. Dingfu geeft een hoge lob. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Maneerin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rattanapaisarn is nu in balbezit. Rattanapaisarn passt de bal zonder na te denken. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Mani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - anan 1:2

80e minuut.
Daohua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Punrawee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ใาง - anan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 53%, anan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ใาง - anan 2:2