Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pattarachai1133 aonza utd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Khachomprasart probeert naar een medespeler te passen. Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanoosorn is nu in balbezit. Jia-Jun onderschept slim de pass. Jia-Jun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thanoosorn passt de bal in één keer door. Rattanawongsakul kan de bal niet met de borst controleren. Thanoosorn onderschept slim de pass. Beihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Beihua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chao Fah trapt de bal weg. Baifeng kopt de bal weg. Rattanawongsakul probeert naar een medespeler te passen. Hirunkamol rent richting de bal. Hirunkamol draait met de bal, schiet en ... Poganping verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Jia-Jun verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Jun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Poganping probeert naar een medespeler te passen. Beihua kopt de bal weg. Daar is Thongkum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoou-Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoou-Yu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baifeng verovert de bal door een tackle van achteren. Beihua verovert de bal door een tackle van achteren. Aoguo rent richting de bal. Beihua verovert de bal door een tackle van achteren. Beihua schiet op doel. bin Shariffuddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 53%, aonza utd 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pattarachai1133 - aonza utd 0:0

64e minuut.
Na Nakhon met een snelle inworp. Rattanawongsakul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aoguo de bal onder controle te krijgen. Khachomprasart is nu in balbezit. Khachomprasart geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
pattarachai1133 - aonza utd 0:1

87e minuut.
Aoguo geeft een lange en hoge pass. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee met een sublieme pass. Klungelig pakt Shoou-Yu de bal. Shoou-Yu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 61%, aonza utd 39%.
pattarachai1133 - aonza utd 0:1