Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anan ชาวนา ยูไนเ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maneerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin onderschept slim de pass. Kangmin passt de bal in één keer door. Daohua rent richting de bal. Daohua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na Nakhon verovert de bal door een tackle van achteren. Na Nakhon met een sublieme pass. Manatyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua verovert de bal door een tackle van achteren. Daohua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 61%, ชาวนา ยูไนเ 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anan - ชาวนา ยูไนเ 0:0

60e minuut.
Dunsatit geeft de bal voor. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan geeft de bal voor. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Manatyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manatyothin met een sublieme pass. Kai Bok is nu in balbezit. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rakdetch probeert naar een medespeler te passen. Kangmin rent richting de bal. Maneerin met een sublieme pass. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dumrongchaitum heeft problemen om de bal te vangen. Maneerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kangmin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Maneerin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maneerin kan niet meer verder spelen. Thaitayan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Thaitayan probeert de bal met de borst te controleren. Na Nakhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch met een sublieme pass. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Sinklud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charoensabmahk met de inworp. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan schiet op doel. Daar is Dumrongchaitum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 56%, ชาวนา ยูไนเ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anan - ชาวนา ยูไนเ 0:0