Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boy345 niranam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan is nu in balbezit. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan onderschept slim de pass. Chan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - niranam 1:0

26e minuut.
Chunmin geeft een lange en hoge pass. Boonprom rent richting de bal. Boonprom geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boon neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Chunmin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsai-Hung komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bin rent richting de bal. Bin geeft een hoge lob. Cunnan kopt de bal weg. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - niranam 2:0

32e minuut.
Bin geeft een hoge lob. Tsai-Hung met een sublieme pass. Rojjaroen rent richting de bal. Zhi onderschept slim de pass. Zhi schiet op doel. Kulthong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhi is nu in balbezit. Zhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - niranam 2:1

45e minuut.
Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongjia onderschept slim de pass. Dongjia passt de bal in één keer door. Chan is nu in balbezit. Chan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 51%, niranam 49%.
boy345 - niranam 2:1

53e minuut.
Janthiang trapt de bal weg van het doel. Cunnan kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baifu. Baifu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee onderschept slim de pass. Theerakul schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rakdee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan speelt de bal door. Baifu is nu in balbezit. Baifu geeft een hoge lob. Chan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 49%, niranam 51%.
boy345 - niranam 2:1