Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boy345 ใาง
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee schiet op doel. Klungelig pakt Woon de bal. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
boy345 - ใาง 1:0

39e minuut.
Woon geeft de bal voor. Buranakarn rent richting de bal. Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunnan geeft een hoge lob. Yotawoot probeert de bal met de borst te controleren. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 52%, ใาง 48%.
boy345 - ใาง 1:0

66e minuut.
Peng die Sau met een sublieme pass. Daar is Woon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Woon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Charoensabmahk probeert naar een medespeler te passen. Boonprom met een sublieme pass. Punrawee probeert naar een medespeler te passen. Chan rent richting de bal. Chan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yotawoot verovert de bal door een tackle van achteren. Yotawoot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buranakarn de bal. Uthaisang rent richting de bal. Uthaisang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boy345 - ใาง 1:1

83e minuut.
Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan met een sublieme pass. Chan is nu in balbezit. Chan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chunli de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kroeaseang is nu in balbezit. Kroeaseang passt de bal zonder na te denken. Daar is Punrawee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boy345 56%, ใาง 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boy345 - ใาง 1:1