Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ใาง boy345
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Yotawoot rent richting de bal. Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Punrawee speelt de bal door. Chan heeft problemen om de bal te vangen. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - boy345 0:1

16e minuut.
Mun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mun geeft een lange en hoge pass. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui draait met de bal, schiet en ... Kulthong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ใาง - boy345 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dongjia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee draait met de bal, schiet en ... Mun kopt de bal weg. Mani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Punrawee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baifu met de inworp. Punrawee rent richting de bal. Punrawee geeft de bal voor. Mani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - boy345 1:2

32e minuut.
Theerakul rent richting de bal. Theerakul passt de bal zonder na te denken. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel. Mani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - boy345 1:3

33e minuut.
Yotawoot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uthaisang komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Cunnan verovert de bal door een tackle van achteren. Buranakarn onderschept slim de pass. Chenggui is nu in balbezit. Chenggui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 54%, boy345 46%.
ใาง - boy345 1:3

88e minuut.
Punrawee speelt de bal door. Chan is nu in balbezit. Chan passt de bal met de wreef. Dongjia rent richting de bal. Dongjia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 48%, boy345 52%.
ใาง - boy345 1:3