Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pattarachai1133 ์Nackky Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Thanoosorn probeert naar een medespeler te passen. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher-san rent richting de bal. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pengsapha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Thanoosorn de bal onder controle te krijgen. Aoguo rent richting de bal. Suparman verovert de bal door een tackle van achteren. Suparman schiet op doel. Poganping kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sukosol rent richting de bal. Sukosol schiet op doel. Poganping werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Thanoosorn probeert naar een medespeler te passen. Tongsukkaew heeft problemen om de bal te vangen. Beihua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beihua krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sailom is nu in balbezit. Beihua rent richting de bal. Sailom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beihua raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Tongsukkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Thanoosorn onderschept slim de pass. Thanoosorn met een sublieme pass. Beihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Beihua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thanapaiboon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thanoosorn de bal. Thanoosorn passt de bal zonder na te denken. Pipatseridhuma rent richting de bal. Pipatseridhuma draait met de bal, schiet en ... Chenggui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 46%, ์Nackky Team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pattarachai1133 - ์Nackky Team 0:0

46e minuut.
Suparman passt de bal zonder na te denken. Boontupthai met een sublieme pass. Pengsapha is nu in balbezit. Sukosol is nu in balbezit. Sukosol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gocher-san is nu in balbezit. Gocher-san geeft een hoge lob. Suparman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukosol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol draait met de bal, schiet en ... Poganping bokst de bal weg.

65e minuut.
Thanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanapaiboon geeft een hoge lob. Pengsapha kopt de bal weg. Suparman rent richting de bal. Suparman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 37%, ์Nackky Team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pattarachai1133 - ์Nackky Team 0:0