Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
์Nackky Team pattarachai1133
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pengsapha met de inworp. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud geeft een lange en hoge pass. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - pattarachai1133 0:1

12e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritphayom verovert de bal door een tackle van achteren. Gocher-san rent richting de bal. Gocher-san geeft een lange en hoge pass. Ritphayom geeft een lange en hoge pass. Poganping kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suparman is nu in balbezit. Suparman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee verovert de bal door een tackle van achteren. Onpadee passt de bal met de wreef. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - pattarachai1133 0:2

31e minuut.
Thanoosorn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ritphayom met de inworp. Sukosol is nu in balbezit. Sukosol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suparman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Anekwittaya passt de bal in één keer door. Thanapaiboon is nu in balbezit. Pipatseridhuma onderschept slim de pass. Pipatseridhuma schiet op doel. Chenggui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Singhakraipop rent richting de bal. Singhakraipop passt de bal met de wreef. Sukosol probeert de bal aan de voet te houden. Suparman rent richting de bal. Suparman haalt uit met een fantastische trap. Poganping kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 55%, pattarachai1133 45%.
์Nackky Team - pattarachai1133 0:2

72e minuut.
Onpadee verovert de bal door een tackle van achteren. Onpadee passt de bal zonder na te denken. Anekwittaya probeert naar een medespeler te passen. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 40%, pattarachai1133 60%.
์Nackky Team - pattarachai1133 0:2