Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anan boy345
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Baifu geeft de bal voor. Dongjia rent richting de bal. Dongjia passt de bal met de wreef. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anan - boy345 0:1

10e minuut.
Dingfu is nu in balbezit. Dongjia is nu in balbezit. Dongjia geeft een hoge lob. Baifu heeft problemen om de bal te vangen. Baifu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
anan - boy345 0:2

17e minuut.
Maneerin passt de bal in één keer door. Thaitayan rent richting de bal. Charoensabmahk rent richting de bal. Maneerin is nu in balbezit. Maneerin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chan kopt de bal weg. Baifu is nu in balbezit. Baifu passt de bal met de wreef. Punrawee rent richting de bal. Punrawee haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Baifu met een snelle inworp. Punrawee rent richting de bal. Punrawee geeft een lange en hoge pass. Chan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anan - boy345 0:3

38e minuut.
Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Punrawee probeert naar een medespeler te passen. Rakdetch rent richting de bal. Chan onderschept slim de pass. Chan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Charoensabmahk passt de bal in één keer door. Manatyothin rent richting de bal. Cunnan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunnan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 48%, boy345 52%.
anan - boy345 0:3

48e minuut.
Kulthong met een sublieme pass. Daar is Rakdetch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakdetch met een sublieme pass. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan draait met de bal, schiet en ... Kulthong bokst de bal weg.

53e minuut.
Maneerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneerin speelt de bal door. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan draait met de bal, schiet en ... Kulthong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anan - boy345 1:3

65e minuut.
Kulthong met een harde bal richting middenveld. Rakdetch kopt de bal weg. Kitsuwan kan de bal niet met de borst controleren. Charoensabmahk rent richting de bal. Charoensabmahk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anan 30%, boy345 70%.
anan - boy345 1:3