Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ใาง aonza utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Jindamai geeft een hoge lob. Chenggui is nu in balbezit. Chenggui passt de bal in één keer door. Buranakarn is nu in balbezit. Buranakarn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khachomprasart rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - aonza utd 1:0

16e minuut.
Chao Fah rent richting de bal. Chenggui onderschept slim de pass. Chenggui met een sublieme pass. Buranakarn rent richting de bal. Buranakarn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Peng die Sau kopt de bal weg. Jindamai heeft problemen om de bal te vangen. Rattanawongsakul rent richting de bal. Hirunkamol is nu in balbezit. Hirunkamol draait met de bal, schiet en ... Mani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 59%, aonza utd 41%.
ใาง - aonza utd 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Punrawee de bal. Punrawee geeft een lange en hoge pass. Kroeaseang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baifeng is nu in balbezit. Baifeng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aoguo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroeaseang met een snelle inworp. Chenggui rent richting de bal. Chenggui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jindamai rent richting de bal. Khachomprasart verovert de bal door een tackle van achteren. Khachomprasart speelt de bal door. Klungelig pakt Hirunkamol de bal. Hirunkamol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ใาง - aonza utd 1:1

88e minuut.
Punrawee geeft een lange en hoge pass. Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroeaseang begaat een overtreding. Kroeaseang krijgt een gele kaart. Baifeng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aoguo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirunkamol is nu in balbezit. Hirunkamol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ใาง - aonza utd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ใาง 53%, aonza utd 47%.
ใาง - aonza utd 1:2