Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pattarachai1133 boy345
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Theerakul passt de bal met de wreef. Punrawee rent richting de bal. Punrawee passt de bal zonder na te denken. Chan is nu in balbezit. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pattarachai1133 - boy345 0:1

24e minuut.
Sinklud met een snelle inworp. Cunnan rent richting de bal. Met opzet legt Beihua zijn tegenspeler op de grond. Beihua krijgt een gele kaart. Cunnan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cunnan kan niet meer verder spelen. Charoensabmahk komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rakdee probeert naar een medespeler te passen. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Charoensabmahk is nu in balbezit. Pipatseridhuma onderschept slim de pass. Pipatseridhuma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Thanoosorn passt de bal zonder na te denken. Aoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoguo probeert naar een medespeler te passen. Pipatseridhuma rent richting de bal. Pipatseridhuma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 38%, boy345 62%.
pattarachai1133 - boy345 0:1

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poganping met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wooi ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dongjia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chan is nu in balbezit. Gocher-san tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan raakt geblesseerd tijdens het duel. Theerakul met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dongjia de bal. Dongjia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chan is nu in balbezit. Chan schiet op doel. Poganping werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pattarachai1133 - boy345 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pattarachai1133 60%, boy345 40%.
pattarachai1133 - boy345 0:2