Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
์Nackky Team anan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ritphayom passt de bal zonder na te denken. Manatyothin is nu in balbezit. Suparman begaat een overtreding. Suparman krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rakdetch kopt de bal weg. Anekwittaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thaitayan rent richting de bal. Jaruphan onderschept slim de pass. Jaruphan probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - anan 0:1

28e minuut.
Rakdetch speelt de bal door. Maneerin rent richting de bal. Maneerin passt de bal in één keer door. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - anan 0:2

32e minuut.
Charoensabmahk speelt de bal door. Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch speelt de bal door. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tongsukkaew heeft problemen om de bal te vangen. Thaitayan rent richting de bal. Tongsukkaew begaat een overtreding. Tongsukkaew krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 55%, anan 45%.
์Nackky Team - anan 0:2

50e minuut.
Boontupthai bereikt de bal nog maar net als eerste. Boontupthai met een sublieme pass. Jaruphan kan de bal niet met de borst controleren. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sailom geeft de bal voor. Daohua kan de bal niet met de borst controleren. Suparman rent richting de bal. Suparman haalt uit met een fantastische trap. Charoensabmahk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - anan 1:2

69e minuut.
Tongsukkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Tongsukkaew geeft een hoge lob. Rakdetch probeert de bal aan de voet te houden. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan geeft een hoge lob. Suparman rent richting de bal. Suparman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
์Nackky Team - anan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 45%, anan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
์Nackky Team - anan 2:2