Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ชาวนา ยูไนเ ใาง
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kroeaseang schiet op doel. Kangmin probeert de bal aan de voet te houden. Chenggui rent richting de bal. Chenggui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kangmin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kroeaseang zal de hoekschop nemen. Buranakarn krijgt zijn hoofd ertegen. Sinklud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kai Bok geeft een hoge lob. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri passt de bal zonder na te denken. Daohua rent richting de bal. Daohua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chenggui passt de bal met de wreef. Siew rent richting de bal. Buranakarn begaat een overtreding. Buranakarn krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kangmin geeft de bal voor. Daar is Dunsatit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peng die Sau probeert naar een medespeler te passen. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yotawoot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mun komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kaenchan met de inworp. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban geeft een lange en hoge pass. Woon verovert de bal door een tackle van achteren. Daohua heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 47%, ใาง 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ชาวนา ยูไนเ - ใาง 0:0

64e minuut.
Kai Bok is nu in balbezit. Kroeaseang verovert de bal door een tackle van achteren. Kroeaseang probeert naar een medespeler te passen. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui haalt uit met een fantastische trap. Sinklud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mani niet meer kan verder spelen. Mali komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jindamai speelt de bal door. Chenggui rent richting de bal. Chenggui passt de bal in één keer door. Buranakarn rent richting de bal. Buranakarn draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Chunli is nu in balbezit. Mun is nu in balbezit. Daohua verovert de bal door een tackle van achteren. Daohua draait met de bal, schiet en ... Woon controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Punrawee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sathai-Chusri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ชาวนา ยูไนเ 35%, ใาง 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ชาวนา ยูไนเ - ใาง 0:0