Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G Dragon vanthang
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


19e minuut.
Ngọc geeft de bal voor. Daar is Phi Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghisalberti onderschept slim de pass. Ghisalberti geeft de bal voor. Bikov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Andrieş passt de bal in één keer door. Phi Hùng is nu in balbezit. Muszka begaat een overtreding. Muszka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zlatić kopt de bal weg. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Phú. Bikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrieş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huy bokst de bal weg.

33e minuut.
Thắng probeert naar een medespeler te passen. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Đình Luân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc onderschept slim de pass. Ngọc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoàng Phú de bal. Muszka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - vanthang 0:1

45e minuut.
Muszka rent richting de bal. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov geeft de bal voor. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - vanthang 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 67%, vanthang 33%.
G Dragon - vanthang 0:2

55e minuut.
Ghisalberti verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Hùng is nu in balbezit. Ghisalberti onderschept slim de pass. Ghisalberti probeert naar een medespeler te passen. Ngọc geeft een hoge lob. Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - vanthang 0:3

59e minuut.
Zlatić met de inworp. Ngọc kan de bal niet met de borst controleren. Ngọc geeft een hoge lob. Bikov rent richting de bal. Bikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Quốc Khánh rent richting de bal. Quốc Khánh geeft de bal voor. Muszka rent richting de bal. Muszka geeft een lange en hoge pass. Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bikov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - vanthang 0:4

66e minuut.
Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Anh geeft een lange en hoge pass. Quốc Khánh rent richting de bal. Đình Luân is nu in balbezit. Đình Luân schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Phương Đức is nu in balbezit. Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc passt de bal in één keer door. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zlatić passt de bal in één keer door. Hoàng Phú heeft problemen om de bal te vangen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov schiet op doel. Huy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - vanthang 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 72%, vanthang 28%.
G Dragon - vanthang 0:5