Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN G Dragon
bbbb Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 16
good Schieten poor
formidable Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Inworp. Hoàng Minh met een snelle inworp. Batsinilas speelt de bal door. Thành Vinh controleert de bal met de borst. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - G Dragon 1:0

12e minuut.
Parisi speelt de bal door. Klungelig pakt Batsinilas de bal. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - G Dragon 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - G Dragon 3:0

16e minuut.
Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - G Dragon 4:0

18e minuut.
Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Ingold is nu in balbezit. Ingold speelt de bal door. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung geeft een hoge lob. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Batsinilas heeft problemen om de bal te vangen. Batsinilas passt de bal met de wreef. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh geeft een hoge lob. Thành Vinh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Thái Trung is nu in balbezit. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - G Dragon 5:0

35e minuut.
Ingold kopt de bal weg. Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Parisi is nu in balbezit. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Batsinilas met een sublieme pass. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh speelt de bal door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 22%, G Dragon 78%.
ToTVN - G Dragon 5:0

59e minuut.
Phi Hùng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoàng Minh met een snelle inworp. Batsinilas geeft een hoge lob. Thành Vinh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh geeft de bal voor. Parisi kopt de bal weg. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mosquera Mejía speelt de bal door. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas passt de bal in één keer door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Klungelig pakt Ingold de bal. Parisi rent richting de bal. Parisi passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mosquera Mejía speelt de bal door. Parisi rent richting de bal. Parisi speelt de bal door. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vân Đức geeft een hoge lob. Parisi kopt de bal weg. Vân Đức is nu in balbezit. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 18%, G Dragon 82%.
ToTVN - G Dragon 5:0