Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haoran fc Knights Theatre
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang speelt de bal door. Yong is nu in balbezit. Yong geeft een lange en hoge pass. Murugan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan geeft de bal voor. Yap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Er verovert de bal door een tackle van achteren. Er passt de bal met de wreef. Guan is nu in balbezit. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - Knights Theatre 1:0

19e minuut.
Inworp. Hong met een snelle inworp. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haoran fc - Knights Theatre 1:1

19e minuut.
Guan is nu in balbezit. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan passt de bal in één keer door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Foo rent richting de bal. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon met een sublieme pass. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Murugan trapt de bal weg van het doel. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar passt de bal met de wreef. Kuan rent richting de bal. Kuan schiet op doel. Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong speelt de bal door. Ang rent richting de bal. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - Knights Theatre 2:1

41e minuut.
Guan rent richting de bal. Guan geeft een lange en hoge pass. Jit rent richting de bal. Kuan verovert de bal door een tackle van achteren. Kuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 52%, Knights Theatre 48%.
haoran fc - Knights Theatre 2:1

51e minuut.
Foo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan onderschept slim de pass. Kuan passt de bal met de wreef. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ang probeert naar een medespeler te passen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan geeft een hoge lob. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Er met een sublieme pass. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon passt de bal zonder na te denken. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - Knights Theatre 3:1

89e minuut.
Guan kopt de bal weg. Hong is nu in balbezit. Jit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 39%, Knights Theatre 61%.
haoran fc - Knights Theatre 3:1