Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha Hendon Eugene FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kanesh onderschept slim de pass. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala passt de bal met de wreef. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - Eugene FC 0:1

35e minuut.
Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar passt de bal in één keer door. Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh rent richting de bal. Kanesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jayakumar passt de bal zonder na te denken. Bala is nu in balbezit. Bala speelt de bal door. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alpha Hendon - Eugene FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 47%, Eugene FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpha Hendon - Eugene FC 1:1

69e minuut.
Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manimala is nu in balbezit. Manimala passt de bal zonder na te denken. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manimala geeft een lange en hoge pass. Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - Eugene FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 48%, Eugene FC 52%.
Alpha Hendon - Eugene FC 1:2