Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha Hendon super boy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Murugan met een sublieme pass. Dewani rent richting de bal. Nandan is nu in balbezit. Cheong is nu in balbezit. Cheong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Devan is nu in balbezit. Devan geeft de bal voor. Daar is Manimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Bala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Manimala rent richting de bal. Chung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bala. Bala krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chung geeft de bal voor. Mikuni rent richting de bal. Dewani onderschept slim de pass. Bala rent richting de bal. Bala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nandan geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murugan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nandan geeft een hoge lob. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung speelt de bal door. Murugan is nu in balbezit. Murugan draait met de bal, schiet en ... Murthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 51%, super boy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpha Hendon - super boy 0:0

46e minuut.
Loh is nu in balbezit. Loh speelt de bal door. Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murugan is nu in balbezit. Murugan haalt uit met een fantastische trap. Murthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Dewani geeft een lange en hoge pass. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon rent richting de bal. Bala rent richting de bal. Bala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - super boy 1:0

54e minuut.
Bala is nu in balbezit. Boon is nu in balbezit. Bala rent richting de bal. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - super boy 2:0

58e minuut.
Chin heeft problemen om de bal te vangen. Murugan is nu in balbezit. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan verovert de bal door een tackle van achteren. Murugan schiet op doel. Murthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bala probeert naar een medespeler te passen. Arockriaj rent richting de bal. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Bala is nu in balbezit. Bala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kang trapt de bal weg van het doel. Murugan probeert naar een medespeler te passen. Nandan probeert naar een medespeler te passen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 43%, super boy 57%.
Alpha Hendon - super boy 2:0