Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tpfc Knights Theatre
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Fong passt de bal met de wreef. Foo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fong. Fong krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tang rent richting de bal. Foo verovert de bal door een tackle van achteren. Foo geeft een hoge lob. Kuan rent richting de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Tang de bal onder controle te krijgen. Kuan rent richting de bal. Kuan passt de bal zonder na te denken. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hong onderschept slim de pass. Hong geeft de bal voor. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan onderschept slim de pass. Kuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - Knights Theatre 0:1

39e minuut.
Au probeert naar een medespeler te passen. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak begaat een overtreding. Bala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 55%, Knights Theatre 45%.
tpfc - Knights Theatre 0:1

51e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala probeert naar een medespeler te passen. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tang heeft problemen om de bal te vangen. Nan is nu in balbezit. Nan probeert naar een medespeler te passen. Kuan is nu in balbezit. Kuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chew rent richting de bal. Foo rent richting de bal. Bala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bala krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tang passt de bal met de wreef. Hing is nu in balbezit. Chew begaat een overtreding. Hing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 50%, Knights Theatre 50%.
tpfc - Knights Theatre 0:1