Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super boy haoran fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Chung speelt de bal door. Mikuni is nu in balbezit. Vairavan is nu in balbezit. Ling rent richting de bal. Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mikuni rent richting de bal. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan speelt de bal door. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yong neemt de hoekschop. Daar is Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chung rent richting de bal. Er onderschept slim de pass. Er speelt de bal door. Ling rent richting de bal. Ling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Yong geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Er de bal onder controle te krijgen. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Er verovert de bal door een tackle van achteren. Er geeft een hoge lob. Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
super boy - haoran fc 0:1

41e minuut.
Mikuni passt de bal zonder na te denken. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit geeft een lange en hoge pass. Daar is Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
super boy - haoran fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super boy 66%, haoran fc 34%.
super boy - haoran fc 0:2

54e minuut.
Foo verovert de bal door een tackle van achteren. Foo met een sublieme pass. Hon met een sublieme pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. Kang bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling. Yong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yong kan niet meer verder spelen. Mupa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lim geeft de bal voor. Ling rent richting de bal. Ling speelt de bal door. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er speelt de bal door. Kang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super boy 49%, haoran fc 51%.
super boy - haoran fc 0:2