Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tpfc Barcelona FC 26
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Darumami met een snelle inworp. Klungelig pakt Rasamy de bal. Rasamy met een sublieme pass. Dinesh is nu in balbezit. Dinesh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hing is nu in balbezit. Rasamy onderschept slim de pass. Rasamy speelt de bal door. Dinesh rent richting de bal. Dinesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hong heeft problemen om de bal te vangen. Hong geeft de bal voor. Wang probeert de bal aan de voet te houden. Dinesh rent richting de bal. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wang is nu in balbezit. Asstha onderschept slim de pass. Fong begaat een overtreding. Fong krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuek de bal. Dinesh rent richting de bal. Dinesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong geeft een hoge lob. Wang heeft problemen om de bal te vangen. Dinesh rent richting de bal. Dinesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - Barcelona FC 26 0:1

28e minuut.
Hing geeft de bal voor. Phua kopt de bal weg. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Fong rent richting de bal. Fong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aw is nu in balbezit. Aw passt de bal met de wreef. Rasamy probeert naar een medespeler te passen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 56%, Barcelona FC 26 44%.
tpfc - Barcelona FC 26 0:1

49e minuut.
Daar is Kuek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sim zal de hoekschop nemen. Asstha is nu in balbezit. Asstha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sim met de inworp. Hong geeft de bal voor. Klungelig pakt Wang de bal. Asstha rent richting de bal. Asstha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dinesh rent richting de bal. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh verovert de bal door een tackle van achteren. Hong is nu in balbezit. Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hing met een sublieme pass. Phua rent richting de bal. Phua geeft een hoge lob. Fong rent richting de bal. Fong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tpfc - Barcelona FC 26 1:1

63e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong geeft een hoge lob. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Phua de bal onder controle te krijgen. Fong rent richting de bal. Fong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - Barcelona FC 26 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 55%, Barcelona FC 26 45%.
tpfc - Barcelona FC 26 2:1