Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knights Theatre Eugene FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Poh passt de bal in één keer door. Hong rent richting de bal. Chew rent richting de bal. Hong onderschept slim de pass. Hong met een sublieme pass. Murugan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hong is nu in balbezit. Foo rent richting de bal. Foo probeert naar een medespeler te passen. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan geeft een hoge lob. Muzapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jayakumar is nu in balbezit. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foo onderschept slim de pass. Jayakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Foo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poh. Foo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foo met een snel genomen vrije trap. Kanesh kopt de bal weg. Leo heeft problemen om de bal te vangen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Foo onderschept slim de pass. Foo geeft een hoge lob. Kanesh is nu in balbezit. Kuan onderschept slim de pass. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Muzapar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hong rent richting de bal. Leo is nu in balbezit. Hong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Murugan trapt de bal weg. Jayakumar kopt de bal weg. Kanesh rent richting de bal. Kuan verovert de bal door een tackle van achteren. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Muzapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 47%, Eugene FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knights Theatre - Eugene FC 0:0

48e minuut.
Foo is nu in balbezit. Jayakumar is nu in balbezit. Foo begaat een overtreding. Jayakumar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foo met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - Eugene FC 1:0

62e minuut.
Poh probeert de bal aan de voet te houden. Manimala rent richting de bal. Manimala passt de bal in één keer door. Kanesh rent richting de bal. Kanesh schiet op doel. Murugan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 54%, Eugene FC 46%.
Knights Theatre - Eugene FC 1:0