Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Utd Red Devils Panathinaikos cy
Basic Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Dracena is nu in balbezit. Dracena geeft een lange en hoge pass. Tekman rent richting de bal. Tekman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Panathinaikos cy 1:0

27e minuut.
Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolemberg is nu in balbezit. Polykarpou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polykarpou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 47%, Panathinaikos cy 53%.
Man Utd Red Devils - Panathinaikos cy 1:0

49e minuut.
Tekman is nu in balbezit. Vekil is nu in balbezit. Tekman verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap. Hadjitoffis bokst de bal weg.

51e minuut.
Vekil rent richting de bal. Wolemberg onderschept slim de pass. Wolemberg geeft een lange en hoge pass. Marquet rent richting de bal. Marquet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Floreński rent richting de bal. Vekil rent richting de bal. Floreński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Floreński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Marquet met een sublieme pass. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg passt de bal in één keer door. Tekman is nu in balbezit. Tekman draait met de bal, schiet en ... Hadjitoffis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vekil geeft een lange en hoge pass. Chailis is nu in balbezit. Chailis met een sublieme pass. Tekman is nu in balbezit. Tekman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Panathinaikos cy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 40%, Panathinaikos cy 60%.
Man Utd Red Devils - Panathinaikos cy 2:0