Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hkghkg Tārik Parvāneh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Ismail met een sublieme pass. Salimpour rent richting de bal. Salimpour geeft een lange en hoge pass. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Teymourtash geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bushiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boughanmi rent richting de bal. Boughanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghkg 38%, Tārik Parvāneh 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hkghkg - Tārik Parvāneh 0:0

46e minuut.
Keren passt de bal met de wreef. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymourtash bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechergui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Mumtaz kopt de bal weg. Daar is Ab Abel Udarnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymourtash begaat een overtreding. Ab Abel Udarnah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ab Abel Udarnah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
El-Jurowani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karbaschi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mechergui de bal. Mechergui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaldai met de inworp. Mossadegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap. Keren probeert de bal aan de voet te houden. Ala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalili geeft een lange en hoge pass. Keren kopt de bal weg. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap. Ala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hkghkg - Tārik Parvāneh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghkg 42%, Tārik Parvāneh 58%.
hkghkg - Tārik Parvāneh 0:1