Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wan Wan United Elssa
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Samivelu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoo rent richting de bal. Khoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Elssa 0:1

27e minuut.
Jin kan de bal niet met de borst controleren. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap. Kwang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kwang onderschept slim de pass. Teng is nu in balbezit. Teng geeft een lange en hoge pass. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kwang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lim met de inworp. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Elssa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 69%, Elssa 31%.
Wan Wan United - Elssa 0:2

49e minuut.
Kwang geeft een hoge lob. Inworp. Lim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoo is nu in balbezit. Khoo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Nandan probeert naar een medespeler te passen. Choon rent richting de bal. Choon passt de bal met de wreef. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hup geeft de bal voor. Wang kopt de bal weg. Daar is Hup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gan is nu in balbezit. Gan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Elssa 1:2

82e minuut.
Mupa passt de bal zonder na te denken. Khoo is nu in balbezit. Khoo met een sublieme pass. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 57%, Elssa 43%.
Wan Wan United - Elssa 1:2