Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurdistan C.F. ضضض
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jaidi rent richting de bal. Jaidi geeft een hoge lob. Zerrouki heeft problemen om de bal te vangen. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hammoudi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaleel Hajjaji de bal onder controle te krijgen. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary schiet op doel. Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurdistan C.F. - ضضض 1:0

9e minuut.
Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Dosary krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Simidi onderschept slim de pass. Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb passt de bal in één keer door. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Obeid rent richting de bal. Kaleel Hajjaji onderschept slim de pass. Ben Barek rent richting de bal. Kaleel Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Belbajid kopt de bal weg. Simidi is nu in balbezit. Simidi passt de bal in één keer door. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Belbajid is nu in balbezit. Zafajar onderschept slim de pass. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dastghayb rent richting de bal. Al-Dosary verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary speelt de bal door. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ... Yassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurdistan C.F. - ضضض 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurdistan C.F. 45%, ضضض 55%.
Kurdistan C.F. - ضضض 2:0

51e minuut.
Boughanmi passt de bal zonder na te denken. Al-Dosary heeft problemen om de bal te vangen. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji schiet op doel. Siyavushi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dastghayb geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hammoudi met de inworp. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dastghayb probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary probeert naar een medespeler te passen. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurdistan C.F. - ضضض 3:0

59e minuut.
Belbajid probeert naar een medespeler te passen. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yassen trapt de bal weg. Simidi kopt de bal weg. Obeid heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurdistan C.F. 22%, ضضض 78%.
Kurdistan C.F. - ضضض 3:0