Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeunesse Junglinster akiakiu758@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Wildanger onderschept slim de pass. Meylender is nu in balbezit. Wildanger verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wildanger de bal. Wildanger haalt uit met een fantastische trap. Sevenig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hoscheid met de inworp. Spielmann rent richting de bal. Bosseler maakt een afschuwelijke overtreding. Bosseler krijgt een gele kaart. Spielmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Spielmann kan niet meer verder spelen. Simon komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancel is nu in balbezit. Kancel probeert naar een medespeler te passen. Nickels is nu in balbezit. Nickels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kancel bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender geeft de bal voor. Spielmann is nu in balbezit. Spielmann haalt uit met een fantastische trap. Gloden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Donckels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pace met de inworp. Wildanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wildanger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kancel met een sublieme pass. Huss rent richting de bal. Huss passt de bal zonder na te denken. Spielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann schiet op doel. Gloden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kancel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierret geeft een lange en hoge pass. Spielmann is nu in balbezit. Spielmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - akiakiu758@yahoo.com 1:0

44e minuut.
Wildanger verovert de bal door een tackle van achteren. Wildanger speelt de bal door. Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeunesse Junglinster - akiakiu758@yahoo.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 45%, akiakiu758@yahoo.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeunesse Junglinster - akiakiu758@yahoo.com 1:1

55e minuut.
Feit geeft een hoge lob. Daar is Bockel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pupovac krijgt een gele kaart. Bockel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoscheid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nickels is nu in balbezit. Nickels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pupovac probeert naar een medespeler te passen. Huss bereikt de bal nog maar net als eerste. Huss probeert naar een medespeler te passen. Pierret is nu in balbezit. Pierret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - akiakiu758@yahoo.com 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 59%, akiakiu758@yahoo.com 41%.
Jeunesse Junglinster - akiakiu758@yahoo.com 2:1