Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeunesse Junglinster FOLA ESCH
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Hedin probeert naar een medespeler te passen. Grimal probeert naar een medespeler te passen. Donckels bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli is nu in balbezit. Capelli draait met de bal, schiet en ... Sevenig bokst de bal weg.

28e minuut.
Rayal rent richting de bal. Rayal geeft een lange en hoge pass. Capelli rent richting de bal. Capelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Donckels de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - FOLA ESCH 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Lahure de bal. Lahure passt de bal in één keer door. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal schiet op doel. Bosseler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lahure zal de hoekschop nemen. Hedin kopt de bal weg. Delhalt rent richting de bal. Capelli rent richting de bal. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rayal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann onderschept slim de pass. Spielmann speelt de bal door. Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 61%, FOLA ESCH 39%.
Jeunesse Junglinster - FOLA ESCH 0:1

47e minuut.
Bosseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli onderschept slim de pass. Capelli met een sublieme pass. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - FOLA ESCH 0:2

54e minuut.
Courtet rent richting de bal. Huss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Courtet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Courtet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capelli is nu in balbezit. Capelli draait met de bal, schiet en ... Sevenig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Inglebert is nu in balbezit. Paal!

71e minuut.
Rayal kopt de bal weg. Capelli rent richting de bal. Meylender is nu in balbezit. Capelli onderschept slim de pass. Capelli haalt uit met een fantastische trap. Sevenig bokst de bal weg.

80e minuut.
Bosseler onderschept slim de pass. Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosseler. Bosseler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. Hedin passt de bal in één keer door. Capelli rent richting de bal. Capelli schiet op doel. Sevenig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - FOLA ESCH 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 47%, FOLA ESCH 53%.
Jeunesse Junglinster - FOLA ESCH 0:3