Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majulah Singapura Noob Slayer Fc
Majulah-ATT Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nagaraja met een sublieme pass. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat met een sublieme pass. Koh probeert naar een medespeler te passen. Han bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo passt de bal in één keer door. Baskaran speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Han de bal onder controle te krijgen. Nagaraja geeft een hoge lob. Tee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lau probeert de bal met de borst te controleren. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Han raakt geblesseerd tijdens het duel. Han neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Noob Slayer Fc 0:1

39e minuut.
Au probeert de bal aan de voet te houden. Ong rent richting de bal. Ong passt de bal zonder na te denken. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han schiet op doel. Tee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majulah Singapura 48%, Noob Slayer Fc 52%.
Majulah Singapura - Noob Slayer Fc 0:1

54e minuut.
Tee geeft de bal voor. Klungelig pakt Huat de bal. Han rent richting de bal. Han draait met de bal, schiet en ... Tee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Majulah Singapura - Noob Slayer Fc 1:1

82e minuut.
Daar is Huat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huat passt de bal in één keer door. Han rent richting de bal. Han schiet op doel. Tee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Noob Slayer Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majulah Singapura 30%, Noob Slayer Fc 70%.
Majulah Singapura - Noob Slayer Fc 2:1