Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majulah Singapura Halimah FC
Majulah-ATT Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Goh speelt de bal door. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tee begaat een overtreding. Vijaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Neo heeft problemen om de bal te vangen. Boo is nu in balbezit. Boo speelt de bal door. Goh is nu in balbezit. Goh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tee onderschept slim de pass. Daar is Neo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo speelt de bal door. Mogan is nu in balbezit. Mogan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Neo speelt de bal door. Han heeft problemen om de bal te vangen. Han passt de bal met de wreef. Huat is nu in balbezit. Huat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Han kopt de bal weg. Huat probeert de bal aan de voet te houden. Huat is nu in balbezit. Huat met een sublieme pass. Han rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Halimah FC 1:0

33e minuut.
Pang probeert de bal met de borst te controleren. Han rent richting de bal. Han passt de bal met de wreef. Au is nu in balbezit. Au schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Halimah FC 2:0

36e minuut.
Goh is nu in balbezit. Tee rent richting de bal. Vijaya onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vijaya neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Goh de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Halimah FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majulah Singapura 57%, Halimah FC 43%.
Majulah Singapura - Halimah FC 2:1

55e minuut.
Au kopt de bal weg. Neo is nu in balbezit. Huat rent richting de bal. Neo rent richting de bal. Neo geeft een lange en hoge pass. Low probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Nagaraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagaraja passt de bal met de wreef. Han is nu in balbezit. Han draait met de bal, schiet en ... Low probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sin is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim rent richting de bal. Kim geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Lau geeft de bal voor. Han is nu in balbezit. Han passt de bal met de wreef. Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Low met een sublieme pass. Neo kopt de bal weg. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Au is nu in balbezit. Au met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Han passt de bal zonder na te denken. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat passt de bal in één keer door. Neo is nu in balbezit. Neo haalt uit met een fantastische trap. Low probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Majulah Singapura - Halimah FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majulah Singapura 44%, Halimah FC 56%.
Majulah Singapura - Halimah FC 3:1