Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
3 tien dao Tactiek #game2
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Ginguinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero met een sublieme pass. Horvat rent richting de bal. Méhes onderschept slim de pass. Méhes haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt bokst de bal weg.

5e minuut.
Silivaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaković is nu in balbezit. Radaković met een sublieme pass. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Horvat de bal. Méhes is nu in balbezit. Méhes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Silivaş met een snelle inworp. Radaković rent richting de bal. Radaković geeft de bal voor. Méhes springt en kopt de bal. Jõerüüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini geeft de bal voor. Giambelli met een sublieme pass. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković draait met de bal, schiet en ... Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli geeft een hoge lob. Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Batassini verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ... Jõerüüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 77%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 23%.
DRAGON FC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

61e minuut.
Xuân Trường speelt de bal door. Vaquero heeft problemen om de bal te vangen. Yovov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yovov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković passt de bal zonder na te denken. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jõerüüt met een harde bal richting middenveld. Petrone kopt de bal weg. Daar is Ginguinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khánh schiet op doel. Saarman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 63%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 37%.
DRAGON FC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1