Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ DRAGON FC
#game2 Tactiek 3 tien dao
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
64.9 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Petrone rent richting de bal. Vaquero rent richting de bal. Petrone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrone krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klar is nu in balbezit. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini speelt de bal door. Danciu rent richting de bal. Danciu draait met de bal, schiet en ... Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện geeft de bal voor. Carambol controleert de bal met de borst. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maiolini stond buitenspel. Klar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duy Hải kopt de bal weg. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Saarman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vaquero is nu in balbezit. Vaquero passt de bal met de wreef. Giambelli speelt de bal door. Maiolini rent richting de bal. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jõerüüt probeert naar een medespeler te passen. Ginguinhas kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Saarman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 35%, DRAGON FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - DRAGON FC 0:0

59e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini passt de bal zonder na te denken. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Selmi speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş passt de bal in één keer door. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu schiet op doel. Jõerüüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Thiện zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero speelt de bal door. Jõerüüt bokst de bal weg.

69e minuut.
Méhes probeert de bal met de borst te controleren. Méhes passt de bal in één keer door. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Klar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Vaquero verovert de bal door een tackle van achteren. Vaquero passt de bal met de wreef. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ... Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ginguinhas geeft een hoge lob. Hoàng Khánh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maiolini probeert naar een medespeler te passen. Danciu probeert de bal aan de voet te houden. Bautista geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - DRAGON FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 31%, DRAGON FC 69%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - DRAGON FC 0:1